Om mig  

Min livsväg
Mitt namn är Barbro Eriksson och jag är Certifierad som Medium och Healer samt Certifierad handledare i Sorgbearbetning, m-Braining coach och Certifierad Business Practitioner, NLP trainer Inlpta.

Jag står för att alla människor har tillgång till sitt liv fullt ut. Det innebär bland annat, att jag delar min kunskap jag har tillgång till så att andra kan hitta sig själv, ta eget ansvar, känna kärlek till sig själv och finna sig själv.

Hur det började
Jag var som alla andra medial som barn men stängde ner det.
Genom åren har jag varit hos medium och nyfikenheten har funnits där hela tiden. Intresset för att utveckla den mediala sidan hos mig vaknade upp 2003.
Jag och min man flyttade då till vårt hus där vi hade/har "besökare" från andra sidan.
Vi hade kontakt med några olika medium som hjälpte oss rensa och komma i kontakt med några av "besökarna". Några var släktningar till oss, några var knutna till platsen.
Fler av "besökarna" kom tillbaka inom kort det var det som öppnade upp min nyfikenhet mer och mer.
Varför är de här? Vad vill dom? Var finns dom? Kan jag kommunicera med dom?
Min nyfikenhet att själv kunna lära mig mer om andevärlden och det mediala vidgades dag för dag.
Skulle jag kunna kommunicera med "besökarna"? Jag läste många andliga/mediala böcker men insåg att det inte var tillräckligt för min del. Jag ville ha mer kunskap, insikter och lära mig mer om andevärlden och om mig själv.

Sökte mig vidare för mer kunskap
Mellan 2007-2010 jag gick flera medial utbildningar som gav mig grunderna till mediumskapet. Provade på healing, tarotkort, pendel, intuition, psykometri, länkning och meditation.
Intresset växte, jag sökte mig vidare och gick flera kurser i:

 • Personlig utveckling.
 • Mentalt mediumskap.
 • Nycklar till medvetenhet.
 • Andlig healing.
 • Transmediumskap
 • Intuition - medial utveckling.
 • Meditation.
 • Silvervioletta Flamman healing.
 • Mindfulness.
 • Sorgkurs
 • NLP kurs
 • mBit coach
 • Healing
 • Transmediumskap
 • Astrologi
Kontakta mig för att boka tid eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se

Under 2011 
Då gick jag en 1-årig certifierad medium utbildning hos Leo Eid. Där fick jag en bred grund att stå på då det även ingick personlig utveckling. Jag anser att min personliga utveckling är lika viktig som den mediala. Min resa är mitt liv, det mediala är en del av mig, likaså den personliga vilket fick ta en stor plats under året. Tacksam att jag är där jag är i dag. Tack till er alla som ställde upp för mig så jag nådde fram till mitt mål att bli; Certifierat medium 2011-12-10 av Leo Eid och Daniel Sernryd.
Under åren 2012-2014
Gick jag på coachning både enskilt och i grupp hos Leo Eid för att stärka mig själv och finna nya vägar i livet, vilket har hjälpt mig både privat och i arbetet.
Certifierad som Andlig healer av Leo Eid 2012.
Jag håller kurser i personlig och medial utveckling samt meditationer.
Många rådgivningar, healing sessioner samt mentorskap har det blivit genom åren. Den ena är inte den andra lik, lika spännande varje gång att möta en ny klient. Fantastiskt att få följa elever på kurser i deras utveckling.
Certifierad som handledare i sorgbearbetning hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning.
2015-2016
Jag och Christin Engström hittar en lokal tillsammans i Sundbyberg som vi delade på, vi döper den till Kraftplatsen. Hon avviker efter några månader och då börjar jag med att hyra ut rum till andra på deras resor några hade gått kurs hos mig. Döper om lokalen till Energiplatsen.
Fördjupningskurs i sorgbearbetning med komplexa förluster hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning.
Handleder sorgkurser tillsammans med Susanna Carlhem.
Certifierad mBit coach hos Christel Land. Det är en samling kraftfulla verktyg för att nå in till den visdom och intelligens som våra tre hjärnor besitter, huvud hjärtat och magen. Här ger jag enskilda sessioner med lyckade resultat att få balansen mellan de tre hjärnorna.
2017
Min resa fortsätter och det är spännande att utvecklas vidare. Samt att se andra utvecklas med de verktyg jag lär ut till personer som kommer till mig både på privat sittningar, på kurser och meditationer. Har själv gått kurs i Tarot  för att fördjupa den kunskapen mer.
2017  Öppnade jag och Linda Weiland ett café och en shop tillsammans på Energiplatsen. Vi gör som en mötesplats för nyfikna och likasinnade. Vi jobbar ihop vid vissa tillfällen med seanser och andra event. Annars har vi våra egna områden.
HarmoniExpo i Solna vår och höst, på vårmarknad i Sundbyberg samt marknad i Skokloster.
2018 kommer nya hyresgäster in några går vidare på sina vägar på andra håll. Vi expanderar mer och mer och provar oss fram med olika event på caféet med lyckade resultat. Kurserna går bra och jag utvecklas vidare.
2019 Energiplatsen växer mer och mer vi börjar nå till fler och fler.
Många fina möten och nya medarbetare på plats.
Många parallella kurser i Personlig och Medial utveckling med tre certifierande nya medium. Samt healingkurs med 5 certifiering.
Jag själv börjar en ettårig NLP- Ledarskaps utbildning. Mycket spännande och mycket nytt och några kunskapar går hand i hand med det jag kan, men med andra ord. Det är en spännande utvecklande resa.
2020-2022
På grund av Corona som världens drabbats av så stänger vi cafét och shopen på Energiplatsen under våren 2020 och Linda går sin egen fortsatta väg framåt mot nya spännande mål. Min utbildning i NLP tar några månader längre tid än beräknat på grund av Corona så först i augusti är jag klar som Certifierad Business Practitioner NLP trainer Inlpta. Många nya verktyg att ta med mig in i min egen verksamhet.
Nya personer kommer in och hyr och nya samarbeten startar. Tia Jumbe kommer och hon öppnar en Ayurveda butik på Energiplatsen. Hon stänger den under 2022. Och går vidare men är kvar och har behandlingar på Energiplatsen.
Håller öppet under hela perioden av Corona och det går riktigt bra, folk vill komma på vägledning, healing samt gå på kurser och meditationer.
Har börjar prata ett energi-språk som ska bli skoj att följa utveckling med framöver. 

2023 Utforskar mer om astrologi samt transmediumskapet .Deltar på HarmoniExpo vår och höst vilket är skoj. Tranmediumskapet utvecklas och astrologin går framåt, tränar på nya personer. Mitt energi-språk har utvecklats har haft två event där det vart i fokus ihop med meditation.  
 
Ser nu fram mot att fortsätta handleda människor vidare i livet och ge nya redskap för fortsatt sunt levande.