Healing & kanalisering för hemmabruk 27/5 2023 

Tillsammans med Tia Jumbe håller vi den här heldagen får vi lära oss olika typer av healing för hemmabruk. Vi tränar också på att fördjupa kontakten med våra andliga guider.
Att kunna ge sig själv, familjemedlemmar och vänner healing är ovärderlig kunskap, särskilt i dessa tider när många är stressade och mår dåligt.
Den här dagen får du lära dig och träna på olika tekniker för healing, både att sända på distans och att ge på plats. Du får prova på intuitiv healing för att börja lösa upp stress, stelhet och smärta i kroppen. Du får lära dig att rena chakror från sådant som saktar ner rotationen av livsenergi, på dig själv och på nära och kära. Och du får lära dig att skicka helande energi till någon som är på en annan plats.
Vi kommer också att jobba med att fördjupa kontakten med våra andliga guider. Vi gör djupare och mer komplexa övningar för att bli mer säkra i vår kontakt. Målet är att vi ska kunna känna oss tydligt guidade i vardagen.
Dagen avslutas med en härlig kakaoceremoni med trumma, där vi bjuder in kakaospirit att vägleda oss.

Du kommer att lära dig mycket denna dag, men för att praktisera kunskaperna mot betalning behövs betydligt mer träning. Därför är den här dagens tekniker och övningar i healing och kanalisering enbart för hemmabruk! 

Den här dagen är en uppföljning av den uppskattade heldags workshopen Hitta din själsglädje i början av januari. Det var en fullmatad dag där vi bland annat pratade om själens eviga liv, om en andlig livsstil, och provade på att få kontakt med våra andliga guider (vi bjuder in till den dagen igen, se här).

Datum: 27 maj 2023, Kl. 10-18 
Var: Energiplatsen, Sundbyberg 
Pris: 1 650 kr. Early bird 1300 kr fram till 16 april.  
Maila tia@tiajumbe.com eller sms 070-424 89 79 för att se att plats finns. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra din plats. 
Max 14 deltagare!