Healing & kanalisering för hemmabruk 24/2 2024

Du får lära dig olika typer av healing för hemmabruk. Vi tränar också på att fördjupa kontakten med våra andliga guider. Att kunna ge sig själv, familjemedlemmar och vänner healing är ovärderlig kunskap, särskilt i dessa tider när många är stressade och mår dåligt.
Den här dagen får du lära dig och träna på olika tekniker för healing, både att sända på distans och att ge på plats. Du får prova på intuitiv healing för att börja lösa upp stress, stelhet och smärta i kroppen.
Du får lära dig att rena chakror från sådant som saktar ner rotationen av livsenergi, på dig själv och på nära och kära. Och du får lära dig att skicka helande energi till någon som är på en annan plats.
Vi kommer också att jobba med att fördjupa kontakten med våra andliga guider. Vi gör övningar för att bli mer säkra i vår kontakt. Ge budskap till någon i gruppen. Målet är att du ska kunna känna din guidade i vardagen. Du kommer att lära dig mycket denna dag, men för att praktisera kunskaperna mot betalning behövs betydligt mer träning. Därför är den här dagens tekniker och övningar i healing och kanalisering enbart för hemmabruk!

Kursledare: Barbro Eriksson
Plats: Energiplatsen Sundbyberg
Datum: 24/2 2024
Tider: lördag 10–18.
Kostnad: 1 300kr.

Anmälan: Maila info(at)barbroeriksson.se för att se om plats finns, anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. .
Inbetalning: Sker via bankgiro när fakturan skickas.
Ingår:
 Fika, frukt, & tilltugg.
Vid kurser gäller följande
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan.