Healing kurs 20 januari 2023

Denna kurs vänder sig till dig som vill utveckla ditt inre och den helande kraften. Din vilja att vara en kanal och ett ödmjukt redskap för den helande energin som kommer från högre frekvenser.
Vi kommer att arbeta intuitivt och är inte styrda av några fasta principer utan kursen bygger på att du hittar ditt unika sätt att använda energin.
Vi varvar teori med praktiska övningar, enskilt eller tillsammans i grupp. Allt för att du skall bygga upp din tillit och komma i kontakt med din inre visdom.

Grundläggande för dig är att ta med i din utveckling är medkänsla, kärlek, förståelse samt viljan att vilja hjälpa dig själv och andra.
Om du har intresse för certifiering så har du möjlighet under denna kurs, förutsatt att du kommit en bit i din utveckling genom andra kurser hos oss eller hos annan lärare.


Bland annat jobbar vi med:
  • Vad är healing?
  • Kontakhealing
  • Vad är energier?
  • Chakra/rening
  • Meditations healing.
  • Rensning av aura
  • Självhealing/Distanshealing


Kursledare: Barbro Eriksson & Marianne Danielsson, certifierade medium & healers.
Plats: Energiplatsen Stockholm, Gjuteribacken 4b Sundbyberg.
Datum:  20-21/1, 9/2, 9/3, samt 31/3-2/4 2023.
Tider: lördag och söndag 10 -18, fredagar och torsdagar 18-21.
Kostnad: 8 850 inkl. moms.
Anmälningsavgift: 1000 SEK betalas när du anmäler dig, inbetalning via bankgiro när faktura kommer. Anmälan är bindande. Antal platser är begränsade för att kunna ge maximalt fokus på dig som deltagare.

Certifiering
Den sista kursdagen finns möjlighet till att bli certifierad healer. Du har gått kurser och arbetat länge med din utveckling och är nu klar för att gå vidare. För att bli certifierad har du redan jobbat med klienter och behöver nu ha minst 10 healing klienter, samt klara det skriftliga teoretiska provet. Är du redo så hör av dig så får du mer information angående certifiering.

Vi önskar dig varmt välkommen och vi ser fram mot att träffa dig

                     
Kontakta mig för att boka eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se


Vid kurser gäller följande:
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan och en anmälningsavgift som skall betalas inom 10 dagar. Den totala kursavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan kursen startar om inte annat angetts. Vid en eventuell avbokning av kurs så betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Resterande kurskostnad återbetalas inom några arbetsdagar från avbokningsdatumet om detta görs inom 3 veckor från kursstarts datum. Vid återbud senare än 3 veckor innan kursen startar blir du skyldig att betala halva kurskostnaden samt anmälningsavgiften.

Vid avanmälan av kurs på grund av sjukdom så måste läkarintyg skickas in för återbetalning av hela kurskostnaden. Vid eventuella avhopp under pågående kurs betalas inga pengar tillbaka. Vid eventuell inställd kurs betalas hela beloppet tillbaka samt din anmälningsavgift.

Innehar F-skattsedel.


"Kursen var spännade, mycket skratt coh även gråt när blockeringar släppte så befriande. Lärde mig mycket om energier hur jag förhåller mig till dessa och hur jag ska skydda mig. Ha kontakt med min "rektor" i mitt team är fantastikt och det tackar jag Barbro för. Hon är en trygg, stabil och tålmodig lärare. Rekomenderas varmt!"
/Eva