Det här är en kvällar för dig som längtar efter att få kraftfull healing och vägledning i livet här och nu!

I turbulenta tider är det fint att ge sig själv en stunds lugn och ro med läkande energier. De här kvällarna samlas vi för lugnande och grundande healing i grupp, där Barbro Eriksson och Tia Jumbe ger healing till alla deltagare. Healingen är både läkande i sig och stimulerar kroppens egen läkekraft. När vi ger och får healing i grupp förstärks energierna och det blir oerhört kraftfullt.

Vi tar också emot individuella kanaliserade budskap till var och en av deltagarna. När du går får du med dig några rader med vägledning från guiderna till dig om ditt liv här och nu.

Vi har fått fin feedback från deltagare som varit med över tid och märkt stor effekt i sitt liv (läs här nedanför). 395kr per tillfälle. 600kr om du bokar in dig för båda.

Varmt välkommen till några sköna, läkande och inspirerande timmar!

DETALJER:

När: ti 18/4 och må 29/5 kl. 18.30-20.30, inklusive en stunds fika                             

Var: Energiplatsen, Gjuteribacken 4, ingång från baksidan
Kostnad: 395 kr/tillfälle - 600kr vid bokning av båda!
Anmälan: SMS; a till Tia för att se om det finns plats 070-424 89 79. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra platsen.

Max 14 deltagare. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Ord från en deltagare:

”Tack för ännu en underbar kväll med er! Det är så otroligt roligt att läsa budskapen vi får med oss, jag har nu fyra stycken vardera från er, varav det första från tidigt i våras. Det är värt att göra detta över en längre tid, lyssna på de budskap som förmedlas och göra jobbet däremellan. Då ser man den stora bilden och bli än mer ödmjuk inför detta stora och resan vi alla är på. Guiderna ser oss verkligen och det är så roligt faktiskt att se genom era budskap.” Lina