Hitta själsglädje och trygghet mitt i all kaos 23/4  2023

Hur kan du leva i trygghet och glädje i en värld som känns allt mer kaotisk och galen? Genom att vända dig till din själ, ta kontakt med dina andliga guider och skifta rädsla till kärlek och glädje! Välkommen till en heldag om vår själs eviga liv, hur vi lever en andlig livsstil, och hur vi står i vår kraft oavsett hur världen omkring oss ser ut!

Det är oroliga tider och det är lätt att dras med i rädsla och oro. Men ju mer vi hänger oss åt dessa känslor, desto mer rädsla och oro är vi med och skapar i världen. När vi utvecklar kontakten med vår själ och skiftar vår rädsla till kärlek hjälper vi inte bara oss själva utan också världen.

Det här är en heldag med mig Barbro och Tia Jumbe för dig som vill lära dig mer om själen och din själs dharma, syfte här på jorden. Du får prova tekniker för att etablera en stadig kontakt med dina andliga guider, och göra övningar för att släppa på och transformera dina rädslor till kärlek.

Du inspireras att skapa en andlig livsstil i din vardag, och får prova på meditation och en shamansk resa med trumma (djup meditation) och kakao.  

När du går hem har du med dig tekniker och övningar för att fortsätt att själv kunna skifta från rädsla till kärlek och stå i din kraft - oavsett hur världen omkring dig ser ut!

DETALJERNA

När: 23 april 2023 Kl. 10-18
Var: Energiplatsen, Sundbyberg
Pris: 1 650kr Early bird 1300kr innan den 16/4 2023.
Anmälan: Maila tia@tiajumbe.com eller smsa 070-424 89 79 för att se att plats finns. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra din plats. Max 14 deltagare!


Vid kurser gäller följande
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan.