Hitta själsglädje och trygghet mitt i all kaos
14/1 2023

Hur kan du leva med trygghet och glädje i en värld som känns alltmer kaotisk och galen? Genom att vända dig till din själ - fördjupa din andlighet, ta kontakt med dina andliga guider och skifta rädsla till kärlek!
Välkommen till en heldag om vår själs eviga liv, hur vi lever en andlig livsstil, och hur vi står i vår kraft oavsett hur världen omkring oss ser ut!
Det är oroliga tider och det är lätt att dras med i rädsla och oro. Men ju mer vi hänger oss åt dessa känslor, desto mer rädsla och oro är vi med och skapar i världen. När vi utvecklar kontakten med vår själ och skiftar vår rädsla till kärlek hjälper vi inte bara oss själva utan också världen.
Det här är en heldag med Barbro Eriksson och Tia Jumbe för dig som vill lära dig mer om själen och din själs dharma, syfte här på jorden. Du får prova tekniker för att etablera en stadig kontakt med dina andliga guider, och göra övningar för att släppa på och transformera dina rädslor till kärlek.
Du inspireras att skapa en andlig livsstil i din vardag, och får veta hur du kan stå din kraft med hjälp av shamansk energimedicin. Du får prova på healing, meditation och en shamansk resa med trumma (djup meditation) och kakao.
När du går hem har du med dig tekniker och övningar för att fortsätt att själv kunna skifta från rädsla till kärlek och stå i din kraft - oavsett hur världen omkring dig ser ut!

DETALJERNA När: kl 10-17.30 den 14 januari 2023
Var: Energiplatsen, Sundbyberg Pris: 1 900 kr. Early bird 1 600 kr till 15 november. Medlemmar på portalen Tillsammansmedtia har 10% rabatt, se kod vid eventet i portalen.
Anmälan: Maila tia(at)tiajumbe.com eller smsa 070-424 89 79 för att se att plats finns. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra din plats. Max 14 deltagare!

Vid kurser gäller följande
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan