Healing

Som healer är jag en kanal för healingenergi från universums källa och förmedlar den till dig på plats eller på distans. Jag anser att vi förmedlar healingenergin ifrån samma källa oavsett vad vi kallar healingen för. Healing är inte att bota utan at återställa balansen i energin som finns inom oss. Kontakthealing är oftast det vi tänker på när vi hör ordet healing. Där lägger vi händerna på klienten men det fungerar lika bra om du står en bit bort från klienten. Bägge är lika effektiva, klienten upplever det mer när vi berör dem, ger en effekt av omhändertagande och bekräftelse, vilket vi behöver och mår bra av.   
Jag känner in och rensar din aura och kropp från energiblockeringar. Det kan vara känslor och minnen som inte bearbetats och accepterats. När du får healing så balanseras dina energier och en självläkning sätts igång, du känner dig mer harmonisk och positiv och din hälsa och ditt välmående kan förbättras.
Det är många som har andliga upplevelser under en healingsession och det kan hjälpa dig i din andliga utveckling.

Pris: 1100kronor ca 1 timme.
Distanhealing: 30 minuter 600 kronor.
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Återbud lämnas senast 24 timmar före avtalad tid.
Vid uteblivet besök så debiteras hela summan.
Innehar F-skattsedel.

Varmt välkommen!

Healing med budskap

Kontakta mig för att boka tid eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se

Eller via

15 november kl. 18.30. En härlig healing kväll där du får healing av två healers under två sessioner. Samt budskap med dig hem från båda mig och Tia Jumbe.

Helingkväll