Healing

Som healer är jag en kanal för healing energi från universums källa och förmedlar den till dig på plats eller på distans. Jag anser att vi förmedlar healing energin ifrån samma källa oavsett vad vi kallar healingen för. Healing är inte att bota utan att återställa balansen i energin som finns inom oss. Kontakt healing är oftast det vi tänker på när vi hör ordet healing. Där lägger jag händerna på klienten men det fungerar lika bra om jag står en bit bort från min klienten. Bägge är lika effektiva, klientens upplevelse kan öka vid berör, det ger en effekt av omhändertagande och bekräftelse, vilket vi alla behöver och mår bra av.   
Jag känner in och rensar din aura och kropp från energi blockeringar. Det kan vara känslor och minnen som inte bearbetats och accepterats. 
Det är många som har andliga upplevelser under en healing session och det kan hjälpa dig i din personliga utveckling. Healing påverka både kropp och själ. Via ljud från en klang skål, eller min röst kan vibrationer hjälpa dig att slappna av, uppnå ett inre lugn samt frigöra mentala blockeringar i kroppen. 
När du får healing så balanseras dina energier och en självläkning sätts igång, du känner dig mer harmonisk och positiv och din hälsa och ditt välmående kan förbättras.
Varmt välkommen!   

Pris: 1250kronor ca 1 timme.
Distans healing: 30 minuter 680 kronor.
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Återbud lämnas senast 24 timmar före avtalad tid.
Vid uteblivet besök så debiteras hela summan.
Innehar F-skattsedel.

Kontakta mig för att boka tid eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se

Eller via