Gruppmeditation

Meditation handlar om fokusering och koncentration kombinerat med avspänning och att vara i nuet. I meditation försöker du hitta "den tysta platsen inombords", nå den inre källan och känna dig fri från krav och måsten. Meditation är främst mental träning men påverkar också det fysiska. Resultatet du vill uppnå är att vara mer harmonisk och skapa en större insikt i vem eller vad du är.

Meditation hjälper dig lindra stress, varva ner, hämta kraft, förflytta dina sinnen mellan olika dimensioner och få tillgång till högre kunskap samt insikter om dig själv och livet. Du kan få klarhet i vad det är som stoppar dig i livet och hindrar dig från ditt växande. Insikter vad du behöver göra för att få ta del av livets möjligheter.

Genom vägledda meditationer:

  • Får du möjlighet att se ditt inre, dina blockeringar, släppa ut det du inte längre behöver och släppa in det du önskar i ditt liv.
  • I grupp meditation bygger vi upp energier gemensamt och det kan upplevas starkare än då du mediterar på egen hand.
  • De som mediterar regelbundet får tjockare hjärnbark i de områden som påverkar uppmärksamhet och känslor.
  • Det är även påvisat att hippucampus växer, de områden i hjärnan som är viktigt för inlärning och minnet.


Tillsammans skapar vi kvällar med magi
Kvällarna kommer att se olika ut, jag kanaliserar två stycken meditationer från mina guider vid varje tillfälle. Samt att det förkommer "energi-språk" under meditationerna. Som är riktat till din själ. Skickar även healing under din meditation.
Följer ingen mall utan kvällen styrs av de energier som är anpassat till just den gruppen och kvällen. Vid vissa tillfällen använder jag mig av trumma eller klang-skålar.  

Kontakt för bokning av tid eller information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se


Datum: Onsdagar  nästa är den 15/5         
Plats: Gjuteribacken 4, Sundbyberg.
​Tid: 18.30-20.30
Investering: 250 kronor inkl. fika.
Begränsat antal platser. Går efter inkommen anmälan per tillfälle. Anmälan är bindande.
Återbud lämnas senast 24 timmar före avtalad tid.
Vid uteblivet besök så debiteras hela summan.
Varmt välkommen!

Recension från BokaDirekt 

"TACK så jättemycket för gårdagens vägledda meditation! Känner mig lugnare, gladare och hade mer energi idag! En härlig stämning i gruppen! Tack än en gång! Conny"
"Helt otrolig kväll med guidad meditation med takten av trummor. Vilken upplevelse och jag känner mig som nypåfödd. Kitty"

"Meditations kväll: universell energi med tillitsfull beskydd under meditationen, via Barbro. Christina"